Ana içeriğe atla

Ajansımız YÖREX 2018’de

24 Ekim 2018

Ankara Kalkınma Ajansı, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'na (YÖREX) katılım sağladı. Ankara Kalkınma Ajansı standında, Ankara'nın yöresel ürünleri tanıtılıyor ve Ankara'nın tarihi ve kültürü yerli ve yabancı turistlere aktarılıyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteği ve Antalya Ticaret Borsasının (ATB) organizasyonuyla bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) Antalya Expo Center'da başladı.  23 Ekim 2018 tarihinde başlayan fuar, 28 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek ve Türkiye'nin yöresel ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Ankara Kalkınma Ajansının koordinasyonunda hazırlanan Ankara standı, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Bülbül ve Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Doğan'ın katılımlarıyla, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır'dan katılım plaketi aldı. Stantta yer alan Beypazarı Belediyesi, Çamlıdere Belediyesi, Kızılcahamam Çam Kolonyası, Kızılcahamam Çam Kozağı Reçeli ile Anadolu Bacıları Kadın Kooperatifi ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.