Ana içeriğe atla

Ankara Fen Lisesi’nde Ankara Sergisi

27 Aralık 2018

Ankara Kalkınma Ajansı ve Ankara Fen Lisesi işbirliğinde lise öğrencilerine Ankara ilini tanıtmak amacı ile "Ankara" temalı fotoğraf ve afiş sergisi düzenleniyor.

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen 1. Ankara Instagram Fotoğraf Yarışması ve 1.-2. Ankara ve Kültürel Değerler Temalı Afiş Yarışmalarında dereceye giren eserler Ankara Fen Lisesi Sergi Salonu'nda 21 Aralık 2018 tarihi itibari ile sergilenmeye başladı.  30 eserden oluşan fotoğraf ve afiş sergisi 18 Ocak 2019 tarihine kadar Ankara Fen Lisesi'nde ziyaret edilebilecek.

Ankara'nın tarihi, kültürel, coğrafi ve etik değerlerinin ortaya çıkarılması ve bu değerlerin genç nesillerdeki farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenen yarışmaya katılan gençlerin objektifleri ve tasarladıkları afişler ile birbirinden renkli ve ilginç Ankara fotoğrafları ve tasarımları bu sergide görülebilecek.

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen 1. Ankara Instagram Fotoğraf Yarışması ve 2. Ankara ve Kültürel Değerler Temalı Afiş Yarışması'nda dereceye girenler Ankara'da düzenlenen bir törenle ödüllendirilmişti. 1. Ankara Instagram Fotoğraf Yarışması'nda Maksut Çubuk birinci, Muhammed Diler ikinci, F. Dilek Uyar üçüncü olmaya hak kazandı. 2. Ankara Kültürel ve Değerler Temalı Afiş Yarışması'nda ise Özge Kandemir birinci, Ömer Çam ikinci, Berke İnce üçüncü olmaya hak kazandı.