Ana içeriğe atla

İpekyolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliği Toplantısı

30 Kasım 2018

İpekyolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliği Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı 29 Kasım 2018 tarihinde Göynük'te düzenlendi.

İpek Yolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliği Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı'na, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, İpekyolu Belediyeler Birliği (İpek-Bir) Başkanı ve Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, İpekyolu Belediyeler Birliğine üye belediye başkanları ve meclis üyeleri katılım sağladı.

Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda, meclis gündemindeki konular tartışıldı ve karara bağlandı. Ayrıca İpek Yolu'nun turizme kazandırılması kapsamında yapılması gereken çalışmalar ve görüşler ele alındı. Program kapsamında, İpek-Bir tarafından Göynük ilçesinde gerçekleştirilen projeler yerinde incelendi. İpek-Bir Başkanı ve Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, önümüzdeki dönemde, Kalkınma Ajansları ile çalışma yapmak, proje geliştirilmesi için fikir alış verişinde bulunmak ve iş birliği protokolü imzalanması için bir kez daha toplanılması gerektiğini ifade etti.