Ana içeriğe atla

Ankara Kalkınma Ajansı "İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması"ndaydı

25 Şubat 2021

Ankara Kalkınma Ajansının da katılım sağladığı "İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması" Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğünce 25 Şubat 2021 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Çalışma kapsamında Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı yetkilileri ile Ankara il stratejisinin ana hatlarını paylaşmak, ildeki turizm tanıtımı kapsamında faaliyetler gerçekleştiren paydaşlarla ortak akıl toplantıları gerçekleştirmek, turizm tanıtımı kapsamında yapılmış ve yapılması planlanan faaliyetler konusunda bilgi paylaşımı yapmak ve sinerji sağlayan bir tanıtım stratejisi üzerinden çalışmaları sürdürmek üzere bir araya gelindi. Ankara Valisi Vasip Şahin ve Ankara milletvekili Nevzat Ceylan'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda Ankara Kalkınma Ajansından Genel Sekreter V. Zekai Efeoğlu ile Kurumsal İletişim Birimi Başkan V. S. Aybars Erdemli ve turizm ve tanıtımla ilgili birçok önemli paydaş da yer aldı.

Toplantıda Ankara'nın turizm potansiyeli ile Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nın faaliyetlerine ve ilgili paydaşların şehre katkılarına yer verildi.