Ana içeriğe atla

ENHANCER Projesi Girişimcilik Ekosistemindeki Kurumların Kapasitelerinin Geliştirilmesi Hibe Programı Bilgilendirme Toplantısı

4 Ekim 2021

Avrupa Birliği tarafından Mülteciler için Mali Yardım Programı (FRIT II) kapsamında fonlanan "Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Entegrasyon İçin Girişimcilik Kapasitelerinin İyileştirilmesi (ENHANCER)" Projesi, Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) tarafından, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonuyla yürütülmektedir.

Projenin temel amacı, geçim kaynağı ve istihdam imkanları aracılığıyla geçici koruma altındaki Suriyelilerin ev sahibi topluluklara katılımına katkıda bulunmaktır. Bu kapsamda "Girişimcilik Ekosistemindeki Kurumların Kapasitelerinin Geliştirilmesi için Hibe Programı" Ankara İli Bilgilendirme Toplantısı 8 Ekim 2021 Cuma günü saat 10.00'da Ankara'da Grand Ankara Otel'de gerçekleştirilecektir.

Toplantıya katılım sağlamak isteyen kişilerin:  https://forms.gle/AAbm8rL5vn5W6Xcy6 linkinden kayıt formunu doldurması gerekmektedir.

ENHANCER Projesi ile ilgili detaylı bilgilere https://enhancerproject.com/ internet adresinden ulaşılabilmektedir.