Ana içeriğe atla

Kalecik'te Ankara Kalkınma Ajansı Destekli ''Kalecik Ankara’nın Ambarı Olma Yolunda Projesi '' Proje Kapanış Etkinlikleri

22 Eylül 2021

Ankara Kalkınma Ajansı 2019 Yılı Kırsalda Ekonomik Faaliyetlerin Çeşitlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında desteklenen 'Kalecik Ankara'nın Ambarı Olma Yolunda' isimli projenin  kapanış etkinlikleri 21 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Kalecik Ziraat Odası, Kalecik Belediyesi ve Kalecik İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ortaklığıyla yürütülen Proje'nin Kapanış Etkinlikleri kapsamında; Proje Fotoğraf Sergisi açıldı, Proje Kapanış Toplantısı yapıldı, Selektör Makinesi Hangarı'nın Açılışı yapılarak ürün eleme denemesi gerçekleştirildi,  Hasat Şenliği organizasyonuyla son buldu.

Kalecik Ziraat Odası, Kalecik Belediyesi ve Kalecik İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen Proje Kapanış Etkinlikleri'ne; Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Dr. Cahit ÇELİK, Ankara İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Bülent KORKMAZ, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Eyyup ELMALI ve Ankara Ziraat Odaları temsilcileri yanı sıra ilçede görev yapan muhtarlar ve çiftçiler başta olmak üzere çok sayıda ilgili katılım gösterdi.

Açılışta konuşan Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Cahit ÇELİK Kalecik'te günümüze kadar gerçekleştirilen Ajans destekli projeler hakkında bilgi verdi, bu projenin tamamlanmasıyla da İlçe'ye katkılarının devam edeceğini belirterek proje ekibine, proje yürütücüsü ve ortaklarına teşekkürlerini sunarak konuşmalarını tamamladı.