Ana içeriğe atla

2012 Yılı Mali Destek Programları Kapsamında Destek Almaya Hak Kazanmış Başvuru Sahiplerine Duyuru

18 Haziran 2013

Ankara Kalkınma Ajansı 2012 Yılı Mali Destek Programları kapsamında Ajansı Yönetim Kurulu'nun 30 Mayıs 2013 tarihli ve 2013/05 gündem no'lu toplantısında onaylanarak destek almaya hak kazanan 69 Başarılı Proje Teklifi 31 Mayıs 2013 tarihinde Ajans web sitesinde ilan edilmiştir.

Başvuru sahiplerine mevzuat gereği yapılması gereken resmi tebligatlar 14 Haziran 2013 tarihi itibarıyla başlamış olup, tebligatların başvuru sahiplerine ulaşmasıyla birlikte sözleşme imzalamak için 10 iş günlük süre başlayacaktır.

Sözleşme süreci kapsamında EK-1 (Sözleşme Kontrol Listesi)'de belirtilen belge ve evrakların tamamlanarak sözleşme öncesi bilgilendirme toplantılarında belirtildiği gibi KAYS sistemine yüklenmesi ve asıllarının sözleşme imzalanması aşamasında Ajans'a sunulması gerekmektedir. EK-1 de sözleşme eki olarak belirtilen doldurulması gereken belgeler EK-2 (Sözleşme ve Ekleri) içinde yer almaktadır.

Bu doğrultuda, EK-1'de sunulan belgelerin Başvuru Sahipleri tarafından sözleşmenin imzalanmasından önce hazırlanması hususu önem arz etmektedir.

Sözleşme sürecinde sizlere yardımcı olacak sorumlu uzmana ulaşmak için Ajansımızı

(312) 310 03 00

numaralı telefondan arayarak görevliye bildirim mektuplarında belirtilen proje referans numarasını söylemeniz yeterli olacaktır.

Ajansla yapacağınız her türlü iletişimde projenizin referans numarasını mutlaka belirtiniz.

KAYS-PFD Modülü üzerinden yapılacak işlemlere ilişkin eğitim videoları