Ana içeriğe atla

2022 Yılı Uygulamalı Dijital Pazarlama Eğitimleri Tamamlandı

25 Kasım 2022

Ankara Kalkınma Ajansı’nın Ankara'daki kurum ve kuruluşlara potansiyel müşterileri ile etkileşim kurma ve müşterilerin tam olarak ne aradıklarını öğrenme yeteneklerinin kazandırılması, küresel pazara erişim yollarının vaka analizleri ile uygulamalı olarak gösterilmesi amacıyla düzenlediği “Uygulamalı Dijital Pazarlama Eğitimleri” tamamlandı.

Eğitim kapsamında dijital dünyaya uygun iletişim ve pazarlama stratejileri, arama motoru optimizasyonu, reklam uzantıları ve sosyal medya reklamcılığı konularında verilen detaylı bilgiler ve yapılan uygulamalarla katılımcıların dijital pazarlama alanında beceri geliştirmeleri sağlandı.2022 yılının haziran, ağustos, ekim ve kasım aylarında gerçekleştirilen ve her biri 24 saat (4 gün) süren eğitimlere 85 kişi katıldı.

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Cahit Çelik, kasım ayı eğitimlerini tamamlayarak katılım belgesi almaya hak kazananlara belgelerinin takdim edildiği törende yaptığı konuşmada teknolojinin ekonomik hayatta belirleyici rolünün giderek arttığını ifade etti. Çelik, eğitime katılan kişilerden dijital pazarlama alanında istihdam edilenlerin olmasından memnuniyet duyduğunu ve 2023 yılında istihdamı hedefleyen eğitimlerin düzenlenmesine devam edileceğini belirtti.